SAME Delfino – novi kompaktni model traktora

Traktor SAME Delfino

KONCENTRIRANA SNAGA

Savršeno za poljoprivredne radove, komunalne primjene i održavanje parkova. SAME Delfino je idealan alat za sve zadatke gdje je kompaktnost ključna, a opet nudi razinu udobnosti koju očekujete od većeg i skupljeg stroja. Uz niske troškove održavanja i iznimno jednostavno korištenje, ovo je također izvrstan izbor za hobi poljoprivredu.

MOTOR

S elektronički kontroliranim Common Rail ubrizgavanjem, snažniji je, ekološki prihvatljiviji i učinkovitiji nego ikad.

S izdašnim kapacitetom od 2200 cm³ i elektronički kontroliranim Common Rail ubrizgavanjem goriva, iznimno kompaktni, najsuvremeniji motori koji opremaju novu obitelj SAME Delfino isporučuju još više snage nego ikad pri nižim okretajima motora, s krivuljama okretnog momenta idealno prikladnim za poljoprivredne zadatke, komunalne primjene i održavanje parkova. Usklađenost sa Stage V normom emisije CO2 postignuta je katalizatorom DOC i pasivnim DPF filterom čestica dizela (i jedno i drugo bez održavanja), minimizira utjecaj ovih pogonskih postrojenja na okoliš bez ikakvih iznenađenja u smislu operativnih troškova.

PRIJENOS

Precizan, pouzdan i jednostavan za korištenje.

Čvrst i pouzdan potpuno mehanički i potpuno sinkronizirani mjenjač s 12 brzina naprijed i natrag (povećavajući na 16 uz dodatak pužnog stupnja prijenosa, opcija) pruža izvanredne performanse u svim uvjetima. Najveća brzina od 30 km/h postignuta pri smanjenoj brzini okretaja čini prijevoz cestom bržim i udobnijim. Prednja osovina ima maksimalni kut upravljanja od 57°, za vrhunsku agilnost, dok pumpa od 15 l/min namijenjena isključivo hidrauličnom upravljaču osigurava besprijekorno glatko djelovanje upravljanja čak i pri malim okretajima motora. Stražnje i prednje blokade diferencijala mogu se odabrati istovremeno jednostavnim pritiskom na tipku.

HIDRAULIKA I KARDAN – PTO

Neusporediva snaga i svestranost.

Izvanredno svestran, SAME Delfino može raditi sa širokim rasponom priključaka. Osnovna konfiguracija uključuje hidrauličku pumpu od 30 l/min namijenjenu podizanju od 1200 kg i 6-smjernim razdjelnicima, te neovisnu hidrauličku pumpu za upravljanje, za upravljanje bez napora i vrhunsku agilnost čak i pri radu s teškim teretima. No, to nije sve: SAME Delfino također se nudi s izborom standardnih i opcijskih konfiguracija priključnog vratila, s dva načina brzine koja se mogu birati u udobnosti s vozačevog sjedala uz posebnu kontrolu. Opcija prednjeg podiznog hidraulika od 600 kg, koji se može ugraditi zajedno s elektronski uključenim prednjim priključnim vratilom, dodatno proširuje svestranost ovog malog, ali sposobnog traktora.

 

KABINA I KOMFOR

Kompaktne veličine, ali sa svom udobnošću većeg stroja.

SAME Delfino nudi se i kao varijante normalne visine i niskog profila, te kao platformske inačice s sklopivim prednjim ROPS-om s dva stupa ili s udobnom kabinom (na četiri stupa) visoke vidljivosti dizajniranom posebno za ovaj model. Niska razina vibracija i buke te inteligentno dizajnirana unutrašnjost, s teleskopskim stupom upravljača i visoko ergonomskim kontrolama, osiguravaju izvrsnu udobnost operatera čak i kada radi satima uzastopno. Prostrana zona za vozača i moćan sustav klimatizacije doprinose maksimalnom povećanju udobnosti u vozilu, dok će novi dizajn SAME Delfina zadovoljiti i najizbirljivije oko.

 

Više informacija na https://poljoplus.hr/ponuda-traktori/delfino-50/