AKCIJSKO FINANCIRANJE VEĆ OD 0,0% KAMATE za priključke CONCEPT!

AKCIJSKO FINANCIRANJE PRIKLJUČNIH STROJEVA VEĆ OD 0,0% KAMATA!

Za kupce priključnih strojeva iz naših zastupničkih programa, u suradnji s OTP-leasing d.d., osigurali smo izvanredne uvjete financiranja.

Odlične pogodnosti osigurane su za sve priključne strojeve iz našeg prodajnog programa. Akcijom su pokriveni priključni strojevi marke CONCEPTAgri neto vrijednosti iznad 5.000,00 eura!

Akcijom su obuhvaćene priključci koji se nalaze na našim skladištima!

 

Modeli financijskog leasinga za priključne strojeve iz našeg prodajnog programa podijeljeni su u nekoliko kategorija s odličnim uvjetima:

  •  0,0%  kta “POLOVINE“ (plaćanje 50% učešće; 50% nakon 12 mjeseci)
  • 2,99% kta “TREĆINE“ (1/3 učešće; 1/3 nakon 12 mjeseci i 1/3 nakon 24 mjeseca)
  • 3,99% kta “ČETVRTINE” (1/4 učešće; 1/4 nakon 12 mjeseci, 1/4 nakon 24 mjeseca, 1/4 nakon 36 mjeseci)
  • 4,99% kta osigurana je za opcije financiranja do 60 mjeseci uz minimalno 20 % učešća i jednake mjesečne rate.

Trošak obrade je 1%!

 

Akcija traje do isteka zalihe ili najkasnije do 31.12.2023.!

 

Ne propustite odličnu priliku za nabavu novog profesionalnog stroja koji će vam uvelike olakšati poslove u poljoprivredi, pružati sigurnost u radu i ekonomičnost u troškovima. Količina je ograničena, kontaktirajte nas i osigurajte svoj stroj pravovremeno!

 

Za više informacija o strojevima i mogućnostima financiranja s punim povjerenjem obratite se našem stručnom prodajnom osoblju.

https://poljoplus.hr/kontakti/

Sve ovdje sadržane informacije kreirane su da budu detaljne i točne. POLJO-PLUS d.o.o. ulaže maksimalne napore kako bi osigurali iste, no ne preuzimamo odgovornost za eventualno odstupanje specifikacija i objavljenih fotografija predmeta oglasa!