FRUTTETO

FRUTTETO je traktor konstruiran za specijalne radne operacije u voćnjaku i vinogradu u posebnim radnim uvjetima, koji u potpunosti pruža odgovor takvim zahtjevima. FRUTTETO obuhvaća široku paletu dodatne opreme u različitim izvedbama – sa ili bez kabine, s mehaničkim ili elektrohidrauličkim komandama, s različitim pneumaticima za postizanje različitih ukupnih širina traktora.

Mehanički mjenjač, POWERSHIFT ili potpuno novi CVT varijabilni mjenjač prilagođavaju vožnju traktora i njegovu upravljivost najzahtjevnijim korisnicima.

Za FRUTTETO su efikasnost, upravljivost, manevarske sposobnosti i komfor prioriteti koji profesionalcima omogućuju visoku produktivnost i konkurentnost.

FRUTTETO S i V su izvedbe konstruirane za moderne vinograde s minimaliziranim razmacima među redovima. Zahvaljujući niskom klirensu i upravljivosti, zadovoljavaju stroge zahtjeve današnjih profesionalaca.

Najnovija izvedba FRUTTETO S/V ACTIV DRIVE obuhvaća hidropneumatsku suspenziju prednje osovine s elektroničkom aktivnom kontrolom dinamičke stabilnosti. ACTIV DRIVE sustavom su specijalizirani voćarsko-vinogradarski traktori dobili udobnost vožnje i stabilnosti koje su do sada imali samo traktori velike snage. Novom prednjom osovinom se postiže maksimalan kut zakretanja kotača 53º, što sve doprinosi produktivnosti i sigurnosti traktora.