POLJO-PLUS na 23. proljetnom sajmu u Bjelovaru 

POLJO-PLUS na 23. proljetnom sajmu u Bjelovaru

Dragi naši poljoprivrednici, ljubitelji poljoprivredne mehanizacije, ljubitelji prirode i dobrog druženja. Od 1. do 3. travnja družit ćemo se opet nakon dugo vremena na dobro nam poznatom 23. bjelovarskom proljetnom sajmu u Gudovcu. POLJO-PLUS je za vas pripremiti najbolje iz našeg prodajnog programa. Na sajmu će biti izloženi naši najprodavaniji modeli traktora. Riječ je o dobro poznatim modelima SAME traktora, a to su Dorado classic i Explorer. Dva potpuno mehanička modela traktora koja po svojim specifikacijama zadovoljavaju većinu potreba prosječnog poljoprivrednog gospodarstva u Hrvatskoj. Po svojim tehničkim karakteristikama jednostavni su za rukovanje, a ono što je najbitnije jednostavni su za održavanje uz male troškove.
Uz navedene modele traktora na sajmu će biti izložen i voćarsko-vinogradarski SAME traktor u modelu Frutteto 105 LS. Pouzdan i snažan traktor za sve operacije u navedenoj kategoriji poljoprivrede te je njegova primjena širokog spektra, a zbog dimenzija kotača koji ga čine nešto višim u klirensu (u odnosu na prosječne modele u ovoj kategoriji) bez problema može uskočiti na poslove u ratarstvu.
Sve detaljne informacije o dostupnim modelima posjetiteljima sajma pružit će naši dobro pripremljeni prodajni savjetnici.
S radošću očekujemo ugodan provod i druženja.
Vidimo se!